Metro

Pesë anëtarë të personelit shëndetësor në Prishtinë rezultojnë me koronavirus

 

Pesë anëtarë të personelit shëndetësor të Prishtinës kanë rezultuar sot pozitiv në testet për virusin COVID-19.

Drejtori i Shëndetësisë, Bujar Gashi, ka thënë në emisionin 038 në KTV se të prekurit janë një mjek, tre infermierë dhe një laborant.