Metro

Lagjet e Prishtinës që të dielën mbesin pa ujë

Lagjet e Prishtinës që të dielën mbesin pa ujë
Foto: KRUP
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton se për shkak të punimeve teknike disa lagje në kryeqytet të delen mbesin pa ujë.

“Ju njoftojmë se gjatë ditës së nesërme, 14 qershor , e diel do të ketë intervenim në gypin e ujit nga çeliku me diametër fi 600 mm, që vjen nga Badoci në rezervuarin e Mirëditës. Intervenimi në vazhdimin e riparimit të tij nga ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit të KRU”Prishtina” është i domosdoshëm për një funksionim të mirëfilltë dhe do të fillojë në orët e hershme të mëngjesit”, thuhet në njoftim.