Metro

Në Ditën e Mjedisit, Komuna nis pastrimin e deponisë më të madhe në Prishtinë

Në Ditën e Mjedisit, Komuna nis pastrimin e deponisë më të madhe në Prishtinë

Në Ditën Botërore të Mjedisit, Komuna e Prishtina ka nisur me pastrimin e deponisë inerte në fshatin Lebane, në dalje të autostradës “Ibrahim Rugova”.

Sipas njoftimit të Komunës, kjo është deponia më e madhe dhe pastrimi do të vazhdojë edhe ditët e ardhshme.