Metro

Premtohet rregullimi i hyrjes jugore të kryeqytetit

 

Transformim të hyrjes jugore të kryeqytetit po premtojnë Komuna e Prishtinës dhe Ministria e Infrastrukturës.

Me investimin e rreth një milioni euro, këto dy institucione thonë se hyrjes nga “Veterniku” do t’i japin pamje të bukur që nuk është parë akoma në Kosovë, raporton KOHA.