Metro

Në Prishtinë nga nesër çerdhet janë gati për të pritur fëmijët

Në Prishtinë nga nesër çerdhet janë gati për të pritur fëmijët
Foto: Ilustrim

Nënkryetari i Prishtinës, Selim Pacolli, tha se sot janë duke bërë dezinfektimin e çerdheve dhe kopshteve në kryeqytet.

Ai ka thënë se nesër do të jenë të gatshme për hapje.