Metro

“Lufta’’ e furrave për mbijetesë dhe kujdesi i tyre ndaj klientëve

Foto: Koha / ilustrim
 

Me maska mbrojtëse, dorëza e qese për të ambalazhuar bukët, në furrën e familjes së Shefki Sali Berishës shërbehet çdo klient.

Këto masa Berisha thotë se janë të rëndësishme për ruajtjen e shëndetit të secilit, ndërkohë që situata e krijuar me pandeminë ka bërë që ata të punojnë me humbje.