Metro

Asnjë i infektuar me koronavirus të shtunën në Prishtinë

Asnjë i infektuar me koronavirus të shtunën në Prishtinë
 

Kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti, ka reaguar pas lajmit të sotëm nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, që njoftoi për 30 raste të reja me koronavirusin Covid-19 në Kosovë dhe nga ta, asnjë rast s’është regjistruar në Prishtinë.

“0 raste sot në Prishtinë, e 30 në krejt Kosovën. Thank you Prishtinë! One day at a time! Vazhdojmë nesër dhe qëndrojmë në shpi. Vetëm edhe pak”, ka shkruar Ahmeti në Facebook.