Metro

Sot për herë të dytë dezinfektohen rrugët dhe hapësirat publike në Prishtinë

Sot për herë të dytë dezinfektohen rrugët dhe hapësirat publike në Prishtinë
 

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se nga sot fillojmë me aksionin e dezinfektimit të rrugëve dhe hapësirave publike, për herë të dytë në Prishtinë.

Sipas komunës, aksioni do realizohet në dy mënyra, duke bërë larjen e thellë të rrugëve me cisterna, si herën e parë, ku do të fillojë me rrugët parësore dhe vazhdojmë me kategoritë tjera.