Metro

Qentë endacakë sulmojnë një punëtor të “Pastrimit”, kompania kërkon të merren masa

Qentë endacakë sulmojnë një punëtor të “Pastrimit”, kompania kërkon të merren masa
 

Kompania Regjionale e Mbeturinave “Pastrimi” ka kërkuar nga organet përgjegjëse komunale dhe ato qendrore që të merren masa kundër qenve endacakë.

Sipas njoftimit të kësaj kompanie, sot në rrugën “Visar Thaçi”, në Mati 1, është sulmuar një punëtor i saj, transmeton KOHA.