Metro

Mosndërtimi i kolektorit në Mat mbetet shqetësues për banorë të kësaj pjese

Ka më shumë se 20 vjet që banorë të Lagjes së Spitalit dhe ata të lagjes “Mati” përballen me kundërmimin që vjen nga kolektori i hapur i ujërave të zeza në rrjedhën e lumit Mat.

Në këtë pjesë të kryeqytetit Komuna e Prishtinës kishte premtuar ndërtimin e një kolektori të mbyllur dhe shtrimin e rrugës në kuadër të planit rregullues për këtë zonë, raporton KOHA.