Metro

“Një mal” mbeturinash hedhen para hyrjes së një blloku në “Rrugën B”, ankohen qytetarët

 

Banorët e një blloku të banesave në “Rrugën B” në Prishtinë, janë ankuar se afër hyrjes së tyre dikush ka hedhur një sasi të madhe të mbeturinave.

Nuk dihet se kush i ka hedhur ato, por nga sasia dhe përbërja qytetarët dyshojnë se mbeturinat janë hedhur nga ndonjë market.