Metro

Ujësjellësi kërkon ndihmë urgjente nga Qeveria

Ujësjellësi kërkon ndihmë urgjente nga Qeveria

Kompania Rajonal e Ujësjellësit “Prishtina” u ka kërkuar ndihmë institucioneve, duke u bërë të ditur se rrezikohet puna në terren, pas vendimit të Qeverisë së Kosovës për ndalimin e lëvizjes së lirë.

“’KRU Prishtina’ si kompani e ofrimit të shërbimeve për ujë dhe kanalizim u bën thirrje institucioneve për ndihmë në këtë drejtim ngase rrezikohet operimi në teren, në 8 komunat e zonës së shërbimit, kur dihet se qytetarët tashmë kanë nevojë më së shumti për ujë”, shkruan në njoftimin për medie të ujësjellësit.