Metro

Lagjja e Muhaxhirëve pa ujë, Ujësjellësi thotë se u intervenua në një gyp të vjetër

 

Banorët e lagjes së Muhaxhirëve në Prishtinë, janë ankuar se që prej orës 16:00, janë pa ujë, raporton Koha.net.

E në Ujësjellësin Rajonal “Prishtina”, arsyetohen se kjo është pasojë e një intervenimi dhe se ai është kryer, e shpejt pritet të stabilizohet edhe shtypja e ujit.