Metro

Nushi i bindur se pezullimi i Planit Zhvillimor komunal s’ka bazë ligjore

 

Në seancën e djeshme për Liqenin e Badovcit Kuvendi Komunal i Prishtinës ka marrë vendim të pezullojë Planin Zhvillimor Komunal për zonën një, dy dhe tre deri në nxjerrjen e dokumenteve tjera të planifikimit.

Po ashtu, ishin miratuar edhe dy rekomandime ndaj komunës, ai për anulim të kushteve të ndërtimit dhe ai për nisjen e procedurave që pjesë të Liqenit të bëhen pjesë e peizazhit të njohur të Gërmisë.