Metro

Prishtina gati për festat e fundvitit

 

Temperaturat në kryeqytet kanë qenë të ulëta në dy ditët e fundit, por kjo nuk i ka ndalur qytetarët që të kalojnë kohë në sheshet e kryeqytetit. Dritat dekoruese veçse janë ndezur dhe kjo i ka sjellë sheshit llojllojshmëri ngjyrash.

Nga sheshi “Zahir Pajaziti” e deri tek ai me emrin “Ibrahim Rugova” shihen shumë qytetarë duke u argëtuar me muzikat që dëgjohen në sfonde nga lokalet, por edhe nga 44 shtëpizat e drurit, të cilat janë sjellë në kuadër të organizimeve që janë bërë nga Komuna e Prishtinës për këtë fundvit.