Komuna e Prishtinës thotë se janë rritur të hyrat në buxhet Foto: Koha

Komuna e Prishtinës thotë se janë rritur të hyrat në buxhet

05 December 2019 14:07

Komuna e Prishtinës thotë se gjoba nuk është qëllim në vete, por mjet për të ndikuar në ngritjen e vetëdijes së qytetarëve që të punojnë sipas ligjeve dhe rregulloreve në fuqi.

Sipas komunës, qindra të tilla janë shqiptuar sivjet nga Drejtoria e Inspekcionit, sipas rasteve që janë hasur në terren.

“134,026.31 euro është vlera e përgjithshme e të hyrave të Komunës nga 770 gjoba që janë paguar deri në fund të nëntorit”, thuhet në njoftim.

Kësisoj, parashikimi i të hyrave nga ky sektor për buxhetin e këtij viti, është tejkaluar 34%.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme