Metro

Mbesin pa ujë lagjet “Tophane”, “Mati 1” e “Muhaxhirët”

Mbesin pa ujë lagjet “Tophane”, “Mati 1” e “Muhaxhirët”

KRU “Prishtina” njofton se lagjja “ Tophane ”, “Mati 1” dhe një pjesë e lagjes së Muhaxhirëve në Prishtinë kanë mbetur pa ujë.

Në njoftimin për media, thuhet se për shkak të një intervenimi nga ekipet teknike të ujësjellësit, në një rrjedhje uji në lagjen” Tophane”, sot nuk ka ujë të pijshëm deri në sanimin e defektit e që pritet të përfundojë gjatë ditës dhe t’u rikthehet furnizimi me ujë.