Metro

Banorët e një rruge në Prishtinë ankohen për mos-zgjerim e asfaltim nga komuna

 

Ndonëse në rrugën “Ymer Paqarizi’’ të Prishtinës po kryhen punime, të pakënaqur janë banorë të kësaj lagjeje.

Gjatë së shtunës, në shenjë pakënaqësie me pushtetin komunal dhe punimet që po kryhen në këtë lagje, qytetarë të lagjes “Taslixhe’’ u mblodhën për të protestuar, raporton KTV.