Metro

Kërkohet ulja e tarifave për ngrohje me “Termokos”

 

Çmimi i tarifave të ngrohjes qendrore për metër katror është i lartë dhe i papërballueshëm nga ana e qytetarëve.

Kështu konsideron asamblistja në Kuvendin e Komunës së Prishtinës nga radhët e AAK-së, Fiknete Bejta.