Metro

Nga nesër e deri në fund të vitit, në kryeqytet mbyllen dy rrugë për qarkullim

Nga nesër e deri në fund të vitit, në kryeqytet mbyllen dy rrugë për qarkullim

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur që nga nesër e deri në fund të vitit, rrugët “Arkitekt Karl Gega” si dhe “Ali Pashë Tepelena” do të jenë të mbyllura për qarkullim me automjete.

Kjo po bëhet, sipas komunës, për shkak të intervenimit që do të bëhet në këto rrugë në rrjetin e kanalizimit, transmeton Koha.net.