Mungesa e semaforit te udhëkryqi i rrugëve “1 tetori’’, rrezik për qytetarët

Fitim Majkovci 05 October 2019 22:19

Vikendet krijojnë tollovi në udhëkryqin mes Gërmisë, Velanisë e Taslixhes. Kjo pasi që semafori i vendosur nga Komuna e Prishtinës është jofunksional.

Për shumë nga qytetarët, mosfunksionimi i semaforëve në këtë pjesë të kryeqytetit është i rrezikshëm, raporton KTV.

Derisa e shohin si të nevojshëm rregullimin e trafikut përmes tyre.

Disa thonë se trafiku pa semaforë në këtë pjesë rrezikon të moshuarit si dhe nxënësit e shkollës “Gjergj Fishta” që ndodhet pranë.

Por, ndryshe mendojnë shoferët. Ata thonë se largimi i semaforëve po shihet si i duhur dhe vendosja e tyre si e panevojshme.

Televizioni ka kontaktuar me zyrtarë të Drejtorisë së Shërbimeve Publike të Komunës së Prishtinës, të cilët, përmes telefonit, kanë thënë se largimi i semaforëve është bërë me kërkesën e qytetarëve.

Habib Qorri, shef i Shërbimeve Publike nuk ka dhënë shpjegime nëse pritet të bëhet rivendosja e semaforëve në këtë pjesë të qytetit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme