Metro

Vozitësit në Prishtinë ankohen për kolona të gjata, Komuna kërkon zgjidhje me autobusë e biçikleta

Të gjata vazhdojnë të jenë kolonat e automjeteve në pjesë të ndryshme të Prishtinës.

Edhe disa muaj pas publikimit të Planit të Mobilitetit, i cili parasheh rregullim të transportit publik dhe shkarkim të rrugëve nga automjetet e shumta, gjendja në realitet duket të mos ketë ndryshuar.