Metro

Bota e egër e Gërmisë shfaqet në 60 fotografi

Bota e egër e Gërmisë shfaqet në 60 fotografi

Puna shtatëmujore e fotografit Albert Krasniqi dhe anëtarëve të tjerë të “Germia Park Wildlife” për tre ditë është sjellë para qytetarëve në parkun e Gërmisë përmes një ekspozite me fotografi.

Lëvizjet e 60 zogjve u ngrinë në objektivin e fotografit Krasniqi. Krejt si një dëshirë për të ditur se sa zogj janë në parkun e Gërmisë, transmeton Koha.net.