Metro

KRU Prishtina paralajmëron shkyçje e përmbarim ndaj borxhlinjve nga 2 shtatori

KRU Prishtina paralajmëron shkyçje e përmbarim ndaj borxhlinjve nga 2 shtatori
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina “ sh.a. (KRUP) njofton të gjithë konsumatorët në zonën e shërbimit si në Prishtinë, Fushë Kosovë, Obiliq, Lipjan, Drenas, Podujevë, Shtime dhe Graçanicë se, aksioni për shkyçjen individuale të konsumatorëve borxhlinj nga shërbimet e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit për shkak të mospagesave (konsumatorë shtëpiak dhe komercial/ industrial ) ndaj shërbimeve të ujit dhe kanalizimit do të fillojë me intensitet të lartë nga data 02 shtator 2019, e hënë.

“Shkyçjet individuale për konsumatorët borxhlinj po fillojnë nga muaji shtator 2019. Paralajmërojmë konsumatorët borxhlinj ndaj shërbimeve të ujësjellësit dhe kanalizimit se kanë obligim ligjor që të paguajnë faturat dhe borxhin e akumuluar”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media, transmeton Koha.net.