Metro

Ka filluar zgjerimi i rrjetit të ngrohjes në kryeqytet

 

Ngrohtorja e qytetit “Termokos” ka filluar punimet për rehabilitimin dhe zgjerimin e rrjetit të ngrohjes në Prishtinë.

Në këtë fazë do të përfitojnë shumë institucione qeveritare, objekte shkollore dhe banesore. Në rrjetin e ngrohjes për herë të parë do të kyçen edhe banorët e Lagjes “Kalabria” dhe një pjesë e Lagjes “Mati 1”.