Shkaku i punimeve për kanalizim, për dy ditë mbyllet rruga “Gani Butka” në kryeqytet Foto: Driton Paçarada / Koha / ilustrim

Shkaku i punimeve për kanalizim, për dy ditë mbyllet rruga “Gani Butka” në kryeqytet

13 August 2019 17:06

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se për dy ditë, më 14 dhe 15 gusht, do të mbyllet për qarkullim rruga “Gani Butka” në hyrje të kryeqytetit, nga Veterniku.

Kjo për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal “Prishtina”.

Komuna ka kërkuar nga qytetarët që e qarkullojnë këtë rrugë, të bëjnë devijimin e saj përgjatë dy ditëve.

Image

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme