Metro

“3 zall, 1 cement”, aktivitet kundër gropave në rrugët e kryeqytetit

“3 zall, 1 cement”, aktivitet kundër gropave në rrugët e kryeqytetit
 

​Rinia Demokratike e Degës së PDK-së në Prishtinë për sot ka paralajmëruar një aktivitet simbolik të quajtur “3 zall, 1 cement”.

Përmes këtij aktiviteti shfaqet pakënaqësia për gropat në rrugët dhe trotuaret e kryeqytetit, njofton ksp.