Metro

Banorët ankohen se në përroskën e Prugovcit thertoret po hedhin gjak, Komuna premton zgjidhje

 

Në vend të ujit të pastër nga bjeshkët, banorëve të Prugovcit, para disa ditësh, u erdhi ujë me gjak në përroskën që kalon pranë shtëpive të tyre.

Banorët thonë se disa thertore të kafshëve mbi fshat e kanë bllokuar rrjetin e kanalizimit që gjendet ngjitur me përroskën, duke hedhur eshtra, lëkurë dhe gjak të kafshëve në të, raporton KTV.