Metro

Prishtina shënoi sot Ditën e Çlirimit, ishte një udhëtim i vëçshtirë

 

Kuvendi Komunal i Prishtinës ka mbajtur seancë solemne për nder të Ditës së Çlirimit të kryeqytetit.

Me këtë rast u tha se rruga e popullit të Kosovës deri të liria ishte me sakrifica të madhe, duke përfshirë vrasje të luftëtarëve e intelektualeve, burgosje, tortura e djegie të shtëpive në lagjet e periferitë e kryeqytetit, dhe gjithë Kosovës,.