Metro

Policia: S’do të ketë tolerancë për veturat e parkuara keq

Policia: S’do të ketë tolerancë për veturat e parkuara keq
 

Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Shkëlzen Xhafa, ka thënë se do të fillojë të implementohet plani për gjobitjen dhe konfiskimin e veturave të cilat janë të parkuara keq dhe përbëjnë rrezik për këmbësoret.

Ai në emisionin “038” në KTV ka thënë se ky plan do të ndërmerret për shkak të vështirësive me të cilat po ballafaqohen qytetarët.