Metro

Komuna e Prishtinës ashpërson kriteret për regjistrim të nxënësve në klasë të parë

 

Ka nisur regjistrimi i fëmijëve për vitin e ardhshëm shkollor.

Kërkesat më të mëdha, qysh në ditën e parë të regjistrimit të fëmijëve në parashkollor dhe klasë të parë, kanë qenë në shkollën “Ismail Qemaili”, raporton emisioni 038 i KTV-së.