Metro

Evakuohen disa banorë të lagjes së “Muhaxherëve” pas rrezikut nga shembja e dheut

Foto: Koha
 

Disa familje janë evakuuar gjatë natës të së enjtes nga shtëpitë e tyre, në rrugën “Engjëll Berisha” të lagjes së “Muhaxherëve” në Prishtinë me vendim të zyrtarëve komunalë dhe Policisë së Kosovës, pas konstatimit për rrezik nga shembja e dheut afër objekteve të tyre të banimit, e cila kishte ardhur si rezultat i punimeve që po bënte një kompani private e ndërtimit, shkruan sot “Koha Ditore”.

Komandanti i stacionit “Qendra” të Policisë së Kosovës, Shkelzen Xhafa, ka deklaruar për gazetën se Policia ka dalë në terren e para, pasi që ishte ftuar nga banorët, në ora 1:00 të mesnatës.