Metro

Komuna e Prishtinës vendos që do të ketë mësim këtë të shtunë

 

Njësoj siç po i përcjell të mërkurën pas përfundimit të mësimit, mësuesja e klasës së parë Hasime Krasniqi, do t’i mirëpresë nxënësit këtë të shtunë në shkollë.

Ajo thotë se është pro zëvendësimit të orëve të humbura dhe shkolla ku ajo punon “Hasan Prishtina”, do ta respektojë vendimit e Drejtorisë për zëvendësimin e orëve të humbura.