Arbëri

Në Prishtinë nga sot fëmijët me nevoja të veçanta me transport për në shkollë

Prej sot, Komuna e Prishtinës ofron transportin për fëmijët me nevoja të veçanta për në shkollë dhe anasjelltas.

Kështu ka bërë të ditur kryetari i Prishtinës Shpend Ahmeti përmes rrjetit social Facebook.

“Integrimi dhe largimi i barierave janë domosdoshmëri në shoqërinë tonë”, shkruan Ahmeti.