Metro

Gjendje shqetësuese e drogës nëpër shkolla të Prishtinës - për një vit u arrestuan 275 të dyshuar

 

Fenomeni i përdorimit të drogave vazhdon që jetë prezent në shkollat e kryeqytetit dhe rreth tyre.

Më problematike në këtë aspekt janë shkollat e mesme, raporton emisioni 038 i KTV-së.