Metro

“Stacioni i Autobusëve” dëmtohet nga mosblerja e biletave, kompanitë pa arka fiskale

 

Pamja e jashtme e stacionit të autobusëve në Prishtinë nuk ka ndryshuar shumë nga kjo pikturë, raporton KTV.

Ndërmarrja ende ka pamjen e viteve ‘80 dhe asnjë investim nuk është bërë në të.