Metro

Shtyhet zgjerimi i rrjetit të ngrohjes së qytetit për një vit

Shtyhet zgjerimi i rrjetit të ngrohjes së qytetit për një vit
 

Zgjerimin e rrjetit të ngrohjes qendrore e kanë përmendur pothuajse të gjitha institucionet e Kosovës, si një ndër proceset që ndikon shumë në zvogëlimin e ndotjes enorme të ajrit në Prishtinë, por “Termokos”-i, nuk e ka zgjeruar atë as sivjet.   

Ndonëse, ishte promovuar së tepërmi vitin e shkuar, se zgjerimi i rrjetit do të niste në pranverë të këtij viti, së paku në dy lagje: “Kabalbri” dhe “Mat”, kjo punë është shtyrë edhe për një vit, shkruan sot Koha Ditore.