Metro

Kryetari Ahmeti falënderon Kosnettin për ndihmën që SHBA-ja ia jep Prishtinës

Kryetari Ahmeti falënderon Kosnettin për ndihmën që SHBA-ja ia jep Prishtinës
 

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti priti sot në takim Ambasadorin e sapoemëruar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S Kosnett.

Siç njofton komunikata nga media, Ahmeti, në emër të Komunës së Prishtinës, falënderoi ambasadorin për ndihmën e SHBA-së për komunën përmes projekteve të USAID dhe MCC dhe në përgjithësi për mbështetjen e vazhdueshme të SHBA-së për Republikën e Kosovës dhe qytetarët e saj.