Metro

70 mijë euro për dekorime këtë vit, Ahmeti thotë se nuk janë shumë

70 mijë euro për dekorime këtë vit, Ahmeti thotë se nuk janë shumë
 

Komuna e Prishtinës ka ndarë rreth 70 mijë euro për ta dekoruar kryeqytetin për festat e fundvitit, rreth 12 mijë euro më shumë se vitin e kaluar. Kryetari Shpend Ahmeti e ka arsyetuar këtë shumë duke thënë se dekorimeve u gëzohen shumë qytetarë dhe se nga to përfitojnë edhe bizneset, raporton 038 e KTV-së.

Ditët e para të dhjetorit pritet ta gjejnë Prishtinën të dekoruar për festat e fundvitit. Për pajisjen e qytetit me drita e stoli dekorative, Komuna sivjet ka ndarë më shumë para.