Metro

VV: Ahmeti dështoi në realizimin e premtimit për çerdhet

VV: Ahmeti dështoi në realizimin e premtimit për çerdhet
 

Qendra në Prishtinë e Lëvizjes Vetëvendosje ka akuzuar të mërkurën kryetarin e Prishtinës, Shpend Ahmeti, se ka dështuar të zbatojë projektet për ndërtimin e çerdheve me bazë në komunitet, në kryeqytet.

Në këtë mënyrë ai ka mashtruar qytetarët dhe votuesit e Prishtinës, prandaj qytetarët nuk do të durojnë një këso lloj qeverisjeje, kanë thënë të mërkurën në një konferencë për shtyp dy anëtarët e Lëvizjes Vetëvendosje, në Kuvendit Komunal të Prishtinës, Leonora Shabani-Bajraktari dhe Eman Rrahmani, shkruan sot Koha Ditore.