Metro

Panair me produkte vendore: A mundet Prishtina t’i mbulojë nevojat e tregut?

Është panairi i parë i Prishtinës, dhe ata që shesin janë kryesisht banorë të kryeqytetit.

Të gjitha produktet këtu janë kultivuar në rajonin e Prishtinës dhe interesimi për t’i blerë ato në sheshin “Zahir Pajaziti” është i madh.