Metro

Komuna e Prishtinës planifikon shesh të ri por s’ka plan për tollovinë nga makinat

Komuna e Prishtinës planifikon shesh të ri por s’ka plan për tollovinë nga makinat
Foto: Koha / ilustrim
 

Kryeqytetit së shpejti pritet t’i shtohet edhe një shesh i ri, i cili po parashihet të bëhet nga hotel “Grandi” deri tek “Katedralja”, por mbyllja për qarkullim të automjeteve e rrugës e cila mban emrin “Xhorxh Bush”, po shihet si vendim i gabuar i cili do ta shtojë edhe më shumë tollovinë në trafik.

Ndonëse testimet për të parë ndikimin e mbylljes së kësaj rruge në trafikun rrugor kanë filluar kohë më parë, Komuna e Prishtinës ende nuk ka plan konkret se kur do nisin punimet dhe si do duket ky shesh.