Punime teknike në Hajvali, disa zona mbesin 7 orë pa ujë të pijshëm

Punime teknike në Hajvali, disa zona mbesin 7 orë pa ujë të pijshëm

26 October 2018 16:22

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” sh.a., njofton konsumatorët e zonave lagjja Veternik, lagjja Qëndresa, fshati Hajvali, Cagllavica, Mirdita, se gjatë ditës së nesërme 27 tetor 2018 e shtunë, do të mbesin pa ujë të pijshëm gjithsej 7 orë, duke filluar nga ora 09 - 16.

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë në zonat e lartëcekura , janë punimet teknike/intervenimi në tubin furnizues DN 250 mm në fshatin Hajvali.

Këto punime teknike po realizohen me qëllim të përmirësimit të infrastrukturës së rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme