Luftarake

Joshua, Ronaldo dhe shumë yje në afërsi të ringut ku ndeshjen Fury e Usyk

Anthony Joshua

Yje të shumtë të sportit, muzikës e filmit janë në afërsi të ringut ku për pak do të ndeshjen Tyson Fury e Oleksandr Usyk.

Në “Kingdom Arena” në Riad janë edhe Cristiano Ronaldo, Anthony Joshua e plot yje të tjerë.
Usyk e Fury, që janë ende të pamposhtur, boksojnë për gjithë titujt e mëdhenj në kategorinë e rëndë të boksit profesionist. 

Një meç unifikues për titujt e botës në kategorinë e rëndë nuk është organizuar për 25 vjet.