Lokalet 2021

Kronikë zgjedhore \ Latifi në Rahovec premton 300 euro për gratë që lindin fëmijë

 

Premtime për shërbime cilësore në shëndetësi ka premtuar kandidati i AAK-së për Rahovecin, Smajl Latifi. Latifi ka bërë të ditur se në mandatin e ardhshëm nga 200 euro që i marrin aktualisht gratë pas lindjes, do t’i marrin 300 e do të synohet që kjo shumë të shkojë edhe në 500

Rregullimin e sheshit qendror të qytetit, objekt modern të qendrës së mjekësisë familjare e shërbime cilësore në shëndetësi ka premtuar Smajl Latifi në Rahovec.

“Në mandatin që po vjen ne do të përfundojmë sheshin qendror të qytetit, gjatë këtij mandati kemi përfunduar objekt modern të qendrës mjekësore familjare e njohur si Emergjenca. Kurse në mandatin që po vjen do të rrisim cilësinë e shërbimeve, do të ofrojmë edhe shërbime të reja dhe do ta bëjmë një shërbim shëndetësor shembull në gjithë Kosovën”, ka deklaruar Latifi.