Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ Memli Krasniqi bën thirrje që të votohet PDK-ja

Memli Krasniqi ka thënë se kandidatët e PDK-së duhet të votohen pasi që kanë edhe bagazh të madh patriotik
 

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi, përmes një videoadresimi ka ftuar të gjithë qytetarët që ta votojnë partinë e tij. Krasniqi tha se kandidatët e PDK-së për kryetarë komunash janë të duhurit për t’u dalë në krye kërkesave të qytetarëve

Në ditën e fundit të fushatës për këto zgjedhje lokale, kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi, u ka bërë thirrje qytetarëve që ta votojnë partinë e tij. Përmes një videoadresimi, Krasniqi ka thënë se është e rëndësishme të votohet PDK-ja, sepse, sipas tij, kandidatët e saj kanë dashuri të pashtershme për komunat e tyre.

“Të dielën, e ardhmja na bën bashkë për fushatën, na bën bashkë një vendim i rëndësishëm për t’i mbajtur e rikthyer qeverisjet e mira në mbarë vendin me vizion, guxim e ndershmëri. Kjo e ardhme për të gjithë qytetarët pa dallim ndërtohet me Partinë Demokratike të Kosovës si e vetmja forcë që ka energjinë dhe kompetencën për të zhvilluar çdo komunë me investime e projekte të mëdha”, ka deklaruar kryetari i PDK-së.