Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore/ PDK: Do ta riorganizojmë Qendrën zejtare në zemër të qytetit në Mitrovicë

 

Qendër zejtare në Mitrovicë, salla sportive në Shtime e fusha sportive në Fushë-Kosovë, janë disa nga premtimet që kanë dhënë kandidatët e Partisë Demokratike të Kosovës për kryetar të këtyre komunave. Derisa, Fadil Nura, në Skenderaj, është zotuar se fshatin Likoc do ta bëjë atraksion për vizitorët

Zhvillim urban, me ndërtim të rrugëve e rregullim të sheshit, ka premtuar Bedri Hamza, në Mitrovicë. Ai ka premtuar edhe riorganizimin e Qendrës zejtare në qytet, por siç ka thënë duke i ruajtur bizneset që gjenden aty.

“Që të kemi një zhvillim urban sa më të shpejtë, sa më të kontrolluar, të mirëmbajtur, ne kemi paraparë të hapim dhe t’i ndërtojmë rrugët “Ali Zeneli” dhe “Evlia Qelebia”. Do të rregullojmë sheshin e qytetit duke ndërtuar tri fontana dhe zgjeruar hapësirat e gjelbëruara. Duke organizuar Qendrën zejtare në zemrën e qytetit, duke i ruajtur të gjitha bizneset aty”, ka deklaruar Hamza.