Lokalet 2021

Kronika zgjedhore / Ismajli prezanton projektin e parkut prej 8 hektarësh në Prishtinë

 

Rregullim të rrugëve, ndriçim publik e kanalizim ka premtuar kandidati i PDK-së Rrahim Tërnava për komunitetet e qytetit të Fushë-Kosovës. Ndërsa Shaqir Totaj është zotuar që do të punojë që në Prizren të jetë klima më e përshtatshme e të bërit biznes. Më konkret në premtime është deklaruar Uran Ismajli. Ai ka prezantuar projektin për ndërtimin e parkut qendror prej 8 hektarësh në Prishtinë

Përkrahje për bizneset, duke u premtuar atyre përmirësim të kushteve, ka premtuar Shaqir Totaj në Prizren. Gjatë një vizite në një biznes lokal, Totaj është zotuar se do të angazhohet që klima e të bërit biznes në Komunën e Prizrenit të jetë më e përshtatshme.

“Pushteti lokal, gjegjësisht unë si kryetar i ardhshëm i Komunës, gjithmonë do të jem i gatshëm që të bashkëpunoj me biznese edhe aty ku direkt nuk kemi kompetenca për të lobuar ku do që do të ketë nevojë, për të përmirësuar kushtet në të cilat bizneset tona punojnë dhe operojnë”, ka deklaruar Totaj.