Lokalet 2021

Kronika Zgjedhore / Stadiume të reja e mbështetje për sportistët e dalluar premtojnë kandidatët e LDK-së

 

Mbështetje për komunitetet, sidomos për moshat e reja, ka premtuar kandidati për kryetar të Prizrenit, Anton Quni. Në Ferizaj e Lipjan kandidatët kanë premtuar ndërtim të stadiumeve, derisa në Deçan të mërkurën u premtuan investime në infrastrukturë

Linjë të veçantë buxhetore për edukimin dhe socializimin e fëmijëve nga komunitetet ka premtuar kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prizrenit, Anton Quni. Këtë zotim Quni e ka dhënë pas një vizite në qendrën e risocializimit të fëmijëve romë, ashkalinj dhe egjiptianë. Ai tha se këto komunitete ballafaqohen me shumë probleme, ndër to edhe mungesa e edukimit dhe arsimimit. Ai premtoi që nën udhëheqjen e tij nuk do të mungojë përkrahja për komunitetet sidomos për fëmijët e të rinjtë.

“Të jeni të bindur se do t'ju trajtojmë me prioritet. Për të gjitha ato vështirësi që i paraqitët do të angazhohemi të gjejmë zgjidhje të mira dhe pse jo edhe një linjë buxhetore të veçantë për angazhimet tuaja”, ka thënë Quni.