Lokalet 2021

Tejeci për problemin e ujit në Prizren: Planifikojmë ndërtimin e një dige në Manastiricë

 

Kandidati për kryetar të Prizrenit nga radhët e AKR-së, Afrim Tejeci, ka thënë se për zgjidhjen e problemit të ujit në këtë komunë planifikojnë të ndërtojnë një digë në fshatin Manastiricë.

Ai ka thënë se me këtë edhe do të rregullohej problemi i ujit dhe atë për një periudhë afatgjate prej 50 vjet e po ashtu do të shndërrohej ky vend në atraksion turistik.